Alla dessa avslutningar och världens snabbaste vår!

Högsommar redan! Våren kom direkt på vintern och skolor, kurser och terminer har avslutats. Fyra födelsedagar av familjens sex har också klarats av. Nu är försommarens alla blomster överblommade för länge sen och värmen dröjer sig kvar. Sommaren är ännu lång!

Världsläget med Trump och SD och nättrollens framfart orkar jag inte ens kommentera. Det känns som en ytlig dans på toppen av ett berg. Och hoppas det snart blåser över. Att det goda inom var och en trots allt är det som får råda. Att kärleken till den andre väger tyngst i slutändan. Att miljön står i fokus. Och att världen håller galenskapen stången. För motkrafter finns. Tack och lov.

Titt-tips är dokumentären Times och Trump på SVT.

Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *