Lång helg och hällande regn

Vi var på Stensunds folkhögskola och tittade på båtbyggarelevernas examensarbeten och blev alldeles varma i hjärtat. En sån fin plats att växa, leva, bygga och utvecklas på. Där engagerade vuxna lotsar vilsna ungar framåt längs den alldeles egna vägen i livet. Och båtarna de bygger är faktiskt helt ljuvliga de med. Sen började vi längta till medeltiden och började sy på årets projekt. Mannen går all in och växtfärgar med nässlor från trädgården. Liv kämpar på med handsömnaden och jag syr ett litet förkläde med ljuvaste smock. Sen bestämde vi oss för att fira 17:e maj i Stockholm för första gången men vilket regn det blev. Tur vi tål regn för det regnade så mycket att det rann rakt ner i skorna. Och på den vägen är det. Nu har vi loppis hemma på vår bakgård att se fram  emot. Och att det regnar över. För ännu mer hällregn det vill vi inte ha! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *