Vardag

Första dagen på jobbet efter en lång ledighet. I och för sig med influensa som sällskap men ändå ledigt. Så himla svårt att komma upp ur sängen. Och halvt om halvt kaos hela dagen. Men i alla fall – nu är vi igång igen! 

2 Comments

  1. Hej Mammagumma!
    Idag var jag för första gången på upptäcksfärd i Södertälje. En fin liten stad! Så hoppade jag på tåget och åkte vidare hem till Järna (där vi bor sedan december). Jag såg varken Mammagumma eller kockobello. Din blogg hittade jag nu när jag sökte bilder från Skillebyholms höstmarknad. Så underbart du skriver! Njuter av att läsa dina små texter!

    Ha det gott!
    Olga

    http://www.olgamagnusson.se

  2. Hej Olga. Tack för besöket och snälla ord. Vad kul att du gillar Södertälje. Det gör jag med. Butiken ligger på Nygatan som ligger ovanför gågatan. Välkommen in när du hittar hit. Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *