San Fransisco i vårt hjärta

En gång för några år sedan var vi några dagar i San Fransisco. Sen bilade vi längs Highway 1 ner till Los Angeles och sen vidare till San Diego. Det var en fantastiskt spännande resa och verkligen något man sparar i sitt hjärta. Naturen längs kusten var helt magisk. Inte minst för såna som oss oss som älskar att bada i hav och sitta på en strand och se vågorna vända vid standkanten.  Och så fastnade vi för San Fransisco. Det kändes direkt att det var en ovanligt öppen stad för att vara USA. Dit vill vi åka igen. Och gissa om jag blev glad när jag hittade den här bilden i ett heminredningsreportage i coola Milk magasin. ”Vår” regnbåge som vi envist säljer i butiken sedan många år i ett spännande hem i San Fransisco. 

KRaMaR FRåN MiG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *