Sköna Maj välkommen!Vilken himla tur att Valborg låg mitt i veckan i år så vi fick klämdag och lite extra långledigt. Näst äldsta sonen kom hem och firade 20-års dag. Och så har vi hunnit med allt det vanliga och lite till. Bland annat en söndagsutflykt till Kolmården där vi inte varit på många år. Det var en fin utflykt. 

3 Comments

  1. Hej hej! Är det Max som har fyllt 20 år? Jag och Max var vänner på facebook, men så gick jag ut ur facebook för en tid sedan. Och jag har inte hans mail-adress. Det skulle vara roligt att ha kontakt med Max, för han är ju väldigt trevlig! Du kanske kan hälsa honom att han jättegärna kan maila mig om han vill? Min mailadress är sara_george_@hotmail.com

    Och åh, fick du också brev idag från skillebyholm om höstmarknaden. Där står det ju att det kostar 1000 kronor att vara med nu i höst. Det tycker jag känns så tråkigt. För då kan jag inte vara med i år :( Jag tyckte att det var så bra det där mer idealistiska att alla betalar 10 % av sina intäkter.

    Kram Sara

  2. Hej igen Anna! Jag ringde till skillebyholm, och det hade stått fel på min inbjudan. Det kostar inte 1000 kr som det stod på pappret jag fick, utan det är 10 % som vanligt. Hurra! Då kan jag vara med. Håller på att tillverka halsband med gamla fjärilsbilder som jag ska sälja där har jag tänkt. Kram Sara

  3. Hej! Vad bra. Jag hade svårt att tänka mig marknaden utan alla små kreativa försäljare så det var skönt att höra! Det är Max lillebror som fyllt år. Jag har vidarebefodrat din hälsning. Allt gott! Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *