Nära barn


Jag måste säga att jag genom min lilla butik byggt upp ett helt fantastiskt nätverk av otroligt fina, kloka, varma, kreativa, roliga och viljestarka människor. Jag är så tacksam! 
Nu har några av dem gått ihop och startat en föräldratidning till råga på allt. Så håll utkik efter NÄRA BARN. Nåt så spännande som en ny svensk föräldratidning med fokus på det närvarande och lyhörda föräldraskapet. Tidningen skall fyllas med nyfikna reportage och intervjuer om barn och föräldraskap, hälsa, kultur, miljö och världen. Nära barn vill inspirera genom texter och bilder som låter nya idéer ta form och som tillåter att egna funderingar landar bredvid någon annans. Nära barn skall ha djup utan onödigt krångel och ta saker på allvar utan att bli tråkig. En varm tidning som uppmuntrar läsare att tänka själva och våga lita till sina barn och sin egen förmåga. Magasinet är planerat att komma ut med fyra nummer per år, med start vårvintern 2014 och självklart kommer KoKoBello kommer att vara med som annonsör för att stödja detta fina initiativ. 


Teckna din prenumeration nu för att vara med från början!

KRaMaR FRåN MiG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *