Mammagumman tipsar – fem myror är fler är fyra elefanter

Förra helgen var vi och tittade på premiären av Fler myror är fler än fyra elefanter på Oktoberteatern i Södertälje. Oktoberteatern har fått det ärofyllda hedersuppdraget att sätta upp föreställningen direkt av den klassiska TV-seriens upphovsmakare. Och vilken härlig fullträff det blev! Dennis, Yelda och Simon är helt klockrena i sina roller utan att för den skull falla i fällan att härma de välkända originalen. Och alla de klassiska inslagen är översatta från TV-format till scen på ett smart sätt. Detta plus många fiffiga blinkningar till nutiden gör att föreställningen känns helt närvarande, helt nutida, helt nödvändig och som en frisk fläkt. Förutom att den är himla rolig. Så himla rolig att jag skrattade så jag grät. Alltså kära vänner inget snack om saken – boka biljett, åk till Södertälje, gå och se!  

KRaMaR FRåN MiG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *