Det knallar på

Höjden av olycka eller bara som det är. Halsfluss fick jag i alla fall lagom till lovet. Men det går fint ändå. Det blev lite mer vila och vara hemma. Och så gör vi lite olika saker som annars inte hinns med. Frukost på sängen, film, fika och annat fint. Idag tog vi också en tur till Naturhistoriska riksmuseet tillsammans med väldigt många andra lovlediga. Men museet är stort och utställningarna väl tilltagna och gedigna. Och nu vet vi lite mer om det mesta. Så det kan vi sannerligen rekommendera! 

3 Comments

  1. Äsch då, vi var där på tisdagen. Det hade ju varit kul om vi stött på varandra där bland alla människor och dinosaurier.
    Kram!

  2. Typiskt att bli sjuk lagom till lovet, men så är det. Här har vi pysslat och skrotar runt och äter god mat.

    Tänker särskilt på dig nu i Allhelgonatid!

    Kram, M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *