En tur till stan

Så var det frost och boksläppskalas och tur in till stan som vi säger här i staden där vi bor. En tur till Stockholm kort och gott. För att gratulera fina Erika till boken om stickning. Och hälsa på vänner. Ta en tur på stan och en fika på favoritfiket. Köpa en ny bok om handarbete och lite sånt. Väl hemma sköljer tacksamheten över som vanligt – borta bra men hemma bäst! 

2 Comments

  1. Blir så nyfiken – vilket är favorit fiket?
    Jag var också tur in till stan med boksläppskalas häromdan, men annan bok. Roligt! Men håller verkligen med – borta bra men hemma bäst. Är nästan aldrig inne i stan trots att det är så pass nära.
    Kram

  2. Vi går alltid på Vetekatten när vi är i centrum. Det känns storstadsmässigt och fint och de mörka murriga rummen som står orörda sedan en herrans massa är är verkligen helt ljuvliga. Och tack för snälla kommentarer. Ha en fin helg! Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *