Alldeles snart november och snö

Råkade titta i almanackan och såg att det bara är två veckor kvar innan november. I helgen ska det komma snö. Vi har bytt alla ventiler på elementen i huset och för omväxlings skull är det alldeles lagom varmt i huset så här års. Tidigare år har det pendlat mellan för varmt och för kallt beroende på vädret utanför. En av mina godaste vänner är på hospice och blir omhändertagen. Det gör mig ledsen fast jag vet att det är bra. Jag undrar om jag borde skrika Fuck cancer som man gör nuförtiden. Men näe det känns inte rätt. Jag skriker hellre Fuck the system som jag gjorde i min ungdom och tänker på dig min vilda vän! 

2 Comments

  1. Idag virvlade snöflingor tillsammans med gula löv en kort stund. Sen blev det regn igen. Tänker på dig och skickar en kram! M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *