Komma ikapp

Helgen ägnades åt sånt där som måste göras och som det är så himla skönt när det är gjort. Tvätta städa vila vara. Och inte minst måla. Snart är projekt hall klart och det blir fint som snus. Himla skönt det med! 

3 Comments

  1. Jag vill också komma ikapp! Den här hösten har varit full i kalendern. Roliga saker men jag hinner och orkar inte med riktigt. Nu är det lillflickans 6-årsfirande två helger på rad och sen får jag pusta ut lite till december då skolans julmarknad vill ha min tid ich uppmärksamhet! Vad fina dina bilder är! Fotar du med din fina kamera?

    Kram, M

  2. Hej! Hösten raskar på ett rasande tempo i år. Kanske är det värmen som gjort att man inte stannar upp som man brukar? Nu försöker jag återhämta mig innan julstöket i butiken. Jag fotar faktiskt nästan bara med min iphone nuförtiden. Blir väldigt bra bilder och lätt att använda. Jag önskar dig en fin helg. Julmarknad låter i alla fall väldigt mysigt. Kram Anna

  3. Aha! Använder du någon speciell app eller filter? Till dessa bilder t ex.

    Julmarknaden är jättehärlig! I klass 2 är det fiskdamm som gäller så jag håller på och virkar femtio (!) armband…

    En riktigt fin och solig helg till dig! Kram❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *