Snövits äpple

Eko och solrosor i all ära men den vackraste i landet måste ändå vara Snövits äpple. En rar liten dam som gör de finaste och knasigaste smycken man kan tänka sig. Jag och min mor länsade bordet. Och inte blev det sämre av de omsorgsfullt uttänkta och fint utförda förpackningarna. Vi hittade henne på Skillebyholm och föll genast för hennes skönhet. Precis som i sagan! 
p.s. Här finns hennes lilla shop där smyckena finns till salu d.s.

8 Comments

  1. Ja visst var de magiskt vackra!! Jag ångrar så att jag inte köpte något! Vet du om hon har någon hemsida eller så?

    Kram, Mirja

  2. Åh snälla du, nu blir jag helt rörd! Så trevligt det var att träffa dig. Och vilken fin blogg du har. Så fint du skriver om mig. Går det bra om jag lånar de här bilderna till min blogg och länkar till dig och skriver lite om dig? Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *