Pysselrum!

Så har sonen installerats på annan ort för att studera och så var vi bara fyra. Väldigt ovant att vara en sån där lagom stor familj. Det går absolut inte åt lika mycket mjölk. Det är inte kö till toaletten eller smörbyttan när alla skall äta frukost. Och så blev ett rum tomt. Och eftersom det klipps och klistras en hel del här i familjen. Ritas och pysslas och annat sånt, så satsar vi på pysselrum med en ordentligt syhörna. Väldigt lyxigt och fint måste jag säga. Och inte blir det sämre av den ljuvliga tapeten! 

3 Comments

  1. Min absoluta favorittapet. Har flyttat med mig i varenda flytt de senaste åren. Hörde ett rykte att den har tagits ur produktion! Det betyder att jag nu bara kan flytta till hus som redan har eldblomma på väggen. Vilken utmaning! :O

  2. Ja sannerligen Monica :) Detta var några rullar jag köpt av någon som köpt innan Boråstapeter slutade trycka. Nu säljs de väl via Svenskt tenn va? Tack fina Despinetta. Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *