Höst

Det är inte så tokigt med höst ändå. Lite klarare luft. Skördetider och så mycket fint att se fram emot. Höstmarknad på Skillebyholm där vi kommer att stå med KoKoBello, stödgala för Sofia med Klockargårdens finaste modevisning, loppis på vår bakgård, röda och gula löv  och en hel massa annat fint. Själv får jag lust att skaffa kulörta lyktor till trädgården och så får det bli! 

KRaMaR FRåN MiG

3 Comments

  1. Det har vi precis gjort – skaffat kulörta lyktor. Man blir lite glad och uppfylld under de annars allt mörkare kvällarna.
    Hinner nog inte till Skilleby i år, det krockar med så mycket annat… Men kanske att jag tar med ett par barn på en snabbis ändå, det är ju så härligt!
    En riktigt härlig höst med hög luft och stjärnklara kvällar önskar jag dig. Kram

  2. Jag älskar hösten och höstmarknaden vill jag aldrig missa! Skillebyholm är höjdpunkten som ju fört mig till både dig och Lisa här ovanför. Ni inspirerar mig! KRAM!

  3. Så har jag inte hunnit med kulörta lyktor, men min syster hade så fina när vi åt kräftor i helgen. Visst är det mycket inte minst med alla barnen. Fast mina börjar bli stora. Jag hoppas att vi ses! Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *