Medeltidsvecka i år igen

Sju dagar per år. Bästa och sista semesterveckan. En enda stor galen happening startad engagerade själar för faktiskt exakt trettio år sen. Och därefter genomlevd och utförd av många många fler. Valda delar av familjen har varit här ungefär hälften av dessa. Andra i stort sett varje sommar i hela sitt liv. Tillsammans med de bästa av vänner och en mängd andra vackra själar har vi återigen i år beskådat tornerspel med vilda riddare, suttit uppe i natten i eldars sken, lyssnat på spännande musik, dansat vår balladdans, badat i havet, ätit våra glassar, druckit vår flädersaft och haft det gott. Varsågod! Nu kan det nya året få börja! 
P.s. Vi är visst många som räknar årets början och slut efter Medeltidsveckan varje år. Se filmen ”7 dagar” så förstår du hur! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *