Sola och bada

Charter är inte riktigt vår grej men ett väldigt enkelt sätt att komma iväg. Och allt är sannerligen, som alltid, precis vad man gör det till. Genom att hyra en bil, söka på nätet och läsa på i en halvdålig guidebok så kan man med 25 år gamla erfarenheter, en karta från biluthyrningen samt ett öppet sinne få ut väldigt mycket av Mallorca på en liten vecka. Eftersom både mannen och jag älskar havet och tjejerna älskar att bada har vi jagat badställen i alla öns väderstreck och med väldigt gott resultat. Vi har badat och badat och dåsat i solen på de mest olika stränder och haft det gott. Veckan avslutades med kväll med en fullkomligt fantastisk fullmåne och rosa solnedgång över bergen. Så jag vill gärna rekommendera den som vill och vågar att ta sig utanför de stora vägarna, tryggheten vid poolen och uppleva lite mer när du ger dig ut och reser!
P.s. Fast vi har badat i poolen med. Varje kväll efter det att solen gått ner har vi tagit oss ett litet svalkande månskensbad. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *