Saker man gör om sommaren

Tar en biltur till Småland i hällande regn. Kollar Katthult och Bullerbyn och Näs där Astrid Lindgren växte upp. Sover på pensionat och roar sig gladeligt i Astrid Lindgrens värld en hel dag i spridda skurar. Avslutar på favoritrestaurangen Linnea med sin underbart fina retromiljö innan vi far hem igen. Och en hel massa Astrid Lindgren klassiker i ovanliga utgåvor fick vi med oss med. Vilken fin liten resa! 

2 Comments

  1. Men! Vi verkar ha plaskat omkring samtidigt på ALV! Det bästa var att köerna var minimala!

  2. Vi var på Katthult den dagen det regnade som värst och Astrid Lindgrens värld den dag det regnade bara halva dagen. Men visst går det bra ändå med lite kläder efter väder. Och visst är ALV fint? Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *