Torsdagstema: maj

Finns ingen vackrare månad. Trädgården vaknar och blommar. Värmen kommer åter. Näktergal och koltrast. Fester. Sammankomster. Födelsedagar, skolavslutning och student. Man orkar lite mer och hinner lite mer. När man var ung var man vaken hela natten. För mig är det fortfarande den bästa tiden på året. Sköna maj! 
KRaMaR FRåN MiG!
P.s. Jag deltar även denna vecka i Fabrikens torsdagstema. Fler moodboards hittar du där. d.s. 

2 Comments

 1. Åh, så fint ni har det!
  Förstår verkligen att ni blev förälskade i det där huset och att ni stortrivs där!
  Stora regnbågen blev en hit!
  Vi gav den ju till Vides lilla lekskola och den har använts varje inomhus-minut sen de fick den, till bilbana, djurpark, lekpark till smådockorna, tornbygge…. Just så där allsidigt och kreativt som man önskar. Nu funderar jag på om vi ska investera i en till oss själva också.
  Hoppas ni har och får en härlig sommar!
  Kramar Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *