Att läsa och skriva

Alla barn vill lära sig nya saker det hör liksom till. Barn gör också som vi vuxna gör och inte som vi säger, det är ju känt. Därför har jag en idé om att ha papper och pennor, vackra böcker och nu även lite mer moderna elektroniska läsverktyg nära till hands för barnen. Sk coffetable-books som blev så populära för några år sen ligger i travar i vårt hem att läsas när andan faller på. I paketen när barnen fyller år kommer ofta en finare anteckningsbok och några pennor och kanske ett sudd. Därför blev jag lite extra glad när jag hittade en massa helt ljuvliga block i en trevlig liten monter på årets Formexmässa. Och nu har det äntligen kommit till butiken och finns även till salu i webshopen. Fint som snus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *