Stajligt!

Idag har jag haft besök av Johanna och Lina som är stylist respektive fotograf. Johanna har bloggen Vintage som är en av få (kanske två) bloggar jag varit trogen under de år jag hängt i bloggosfären. Plötsligt stod de här på gårdsplanen med en stort fång blommor där jag stod och räfsade fallen frukt helt i mina egna tankar. Så himla kul att få träffa en person jag följt så länge och som jag fått så mycket inspiration från. Här fick de fria händer att styla och fota bäst de ville medan jag tassade omkring och försökte hålla mig ur vägen. Fast jag egentligen bara ville vara med och prata och titta och fråga hela tiden. Glad förväntansfull och entusiastisk som ett barn på julafton! Vilken himla ovanlig och rolig dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *