Vardagligt och ekologiskt

Den här veckan har jag jobbat. En hel massa har jag gjort. Städat på lagret. Slängt skräp. Bytt kylskåp i vårt lilla krypin bakom butiken. Och andra små saker som behöver fixas med i ett litet företag. Gått upp och gått till dagis och fritids och varit riktigt duktig hela veckan. Men idag var det avbrott och dags för mässa. En tur till Formex. Och jag måste till min stora glädje erkänna att miljö och ekologi får allt större utrymme där. Känner mig stolt över mig själv (och andra) som varit besvärliga och ställt frågor och ställt krav och hoppas det är på riktigt och här för att stanna!

1 Comment

  1. O vilka underbara mönster på pappersrullarna!! Vad är det för något?

    Hej förresten!:-) Det var SÅ länge sen jag tittade in här men blir så inspirerad av allt vackert du lägger upp! Kommer du ihåg mig? Jag mejlade dig om ullslingan i köket efter Skillebyholm för några år sedan och sen hade vi lite kontakt här:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *