Inspiration

Den här sommaren slumpade det sig att jag fick ett långt sommarlov. Jag har ägnat tiden till att försöka bara vara. Den jag är. Och tillsammans med mina barn. Energidepåer har laddats upp. Energitjuvar har hållits kort. Resor har vi gjort. Ätit gott. Sett vackra ting. Varit på ställen vi gillar. Och till och med gått på konsert. Med fina idolen. Patti Smith. Alla tidiga skivor har jag på vinyl från tidigt 80-tal. De bästa på CD. Många sånger kan jag utantill. Men så mycket mer det gav att se henne framföra dem själv. Alltså vilken underbar varelse. Så häftigt. Klok. Fin. Tuff. Politisk. Moderlig. Kvinnlig. Rå. Rak. Allt man vill vara och lite till. Känns skönt att veta att hon är minst 20 år äldre än vad jag är. Jag ser på framtiden med tillförsikt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *