Söndag

En sån himla perfekt helg. Födelsedag och så lite regn på det så att vi kom oss för att ta ut innerfönstren. Och så skönaste söndag. Äter frukost ute och slarvar sen omkring i pyjamas och plockar så där lagom flitigt. Nu återstår bara resten av dagen. Önskar dig en skön söndag i midsommartid!

2 Comments

  1. Låter som en alldeles perfekt söndag om du frågar mig! Hej igen..förresten..jag har varit en sällsam gäst,,har varit å är så mycket. Ja du vet..död. Det kommer ju alltid med eftergifter…Hur får du dina bilder så stora och har du nåt särskilt filter eller program? Vore kuligt att veta. om du gillar mina bilder så finns jag numera på instagram..ska testa å se om jag trivs där…
    allt gott söta å jag kramar dig..å tackar dig för att jag inte glidit ur din läslista…

  2. Hej fina Toril. Inte tar jag bort dig inte! Och inte är bloggvärlden sig helt lik som för några år sedan heller. Men det är väl så som saker är. De förändras! Hoppas allt trots allt är bästa möjliga med dig.

    Varma kramar Anna

    p.s. Jag laddar upp bilderna direkt via ajfånen genom ngn app och så blir de såhär. Jag skulle tro att jag bara valt en sån mall hos blogger. Kram igen! Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *