Sally Mann på fotografiska

Äntligen! Detta bara måste jag gå och se. Om du inte gjort det tidigare så tipsar jag dig också att se dokumentären What remains om denna fantastiska kvinna, mor och fotograf. Hon är verkligen helt underbar. Liksom hennes magiska bilder! 
Sally Mann, född 1 maj 1951 i LexingtonVirginia, är en amerikansk fotograf.

Hon blev först känd för sitt konstnärliga projekt Immediate Family där hon fotograferade sina egna barn avklädda, på ett både bokstavligt och symboliskt sätt. Ett helt annat område för hennes fotografier har varit den amerikanska söderns landskap som utmynnade i utställningenMother Land från 1997. Hon har även intresserat sig för döden i sina fotografier, där motiv som hennes döda hund och förmultnade lik förekommer.

Trevlig helg förresten! Allt gott!

KRaMaR FRåN MiG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *