Nästan klart!

Så skönt! Vi hann det vi ville under helgen. Och lite till faktiskt. Under den slitna furuparketten låg ett fint sk blindgolv, har vi fått veta att det heter. Så blev det fix av väggar med renoveringsgips och äggskalsvita tapeter. En sista liten snutt av vår underbara gula gladtapet fick bli
pricken över i. Nu ska vi ta hjälp och fundera på ytbehandling av golv. Samt fixa lister lika de gamla fina som kom fram under den majestätiska vatten radiatorn. Åh! Så nöjda är vi! Ett helt nytt rum. Med bättre plats att vara i.

2 Comments

  1. Det ser fantastiskt ut Anna! Jag skulle gärna vilja se mer!

    Vi har lutat och såpat våra golv och det är jag jätteglad för. De har blivit så så lena och vackra. Det rekommenderar jag.

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *