Lite ledigt

Eftersom det är sportlov har vi lite ledigt den här veckan. Idag var det min tur. Först var vi hemma. Sen gjorde vi lite nytta. Sen åt vi mat och så åkte vi och handlade mat. Sen var vi hemma. Sen gjorde vi ingenting och så gjorde vi lite nytta. Men så skönt det kan va ibland ändå!

2 Comments

  1. Vilken härlig bild! Det är något med färgerna, rörelsen och din tjejs blick, som är så speciellt. Jag lånar din bild, om det är ok för dig, och lägger på min inspirationsbild för barnfoto, på pinterest.

    Och Anna, jag måste fråga, vad har du för tapet där på bilden? Jag letar en gul, småblommig tapet till vårt sovrum.

    Kram!

  2. Hej! Vad kul! Jag gillar ju dina bilder med. Tapeten är från Pip Studio´s senaste kollektion. Den är så härligt varm och go! Malvan hon är det med :). Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *