Detox

Jag tillhör inte dom som städar innan jul. Däremot efter. Jag städar och rensar och putsar och fejar. Ut med det gamla och in med det nya. Det märks att vi var trötta och ledsna för ett år sen. Fortfarande sörjande min far som gick bort. Nu har det gått ytterligare ett år tefter det och kraftdepåerna är nu påfyllda. Härligt! Ut med det gamla. In med det nya! Önskar dig ett 2012 fyllt av kärlek och glädje. Är man trött och ledsen så får man ta det som det kommer. Vila och fylla på. För att så småningom kunna lämna det lite bakom sig! Kram alla fina!

2 Comments

  1. Ja, så är det. Det tar lite tid för sorgen att landa. Sen blir det lite lättare. Då rensar man ut allt, både själsligt och fysiskt.
    Härligt Kokobelloår på dig med.
    Kram
    ACB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *