Hoppsan!

Veckan gick så fort! Årets som gått har gått nästan lika fort och snart är det nytt år! Nästa år har jag för avsikt att ta hand om allt lite mer. Faktiskt pyssla lite om det yttre. I år har vi vårdat våra relationer. Det behövs det med förstås. Men året som kommer vill jag kunna lyfta blicken och vårda det som finns omkring oss.  Hoppas på tid, kraft, ork att ta tag i köskrenovering och lite annat välbehövligt fix i hus och trädgård. Det är sånt som jag verkligen gillar. Jag har under året som gått förälskat mig lite i alla bilder av Eames formgjutna plaststolar. Tycker de ser knasiga ut. Tänker på kycklingar och funderar på om kanske en kan få plats någonstans i vårt hem. 
KRaMaR FRåN MiG

4 Comments

  1. Hej
    Ja det behövs verkligen tas hand om både yttre och inre. Tufft att ta ett helt år till relationer och familj,
    Vi har en orange liten kyckling hemma och gillar den skarpt.

    Gott slut
    Monika

  2. Tack det samma till er alla. Hälsar på i era bloggar titt som tätt men kommenterar inte alltid. Ser fram emot ännu ett härligt år tillsammans med er och alla andra fina. Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *