Långseglande

Träffade några underbara människor idag. Det var första gången på många många många år som vi såg. Och det var en stor glädje. Och det var spännande. Och för mig lite överraskande. Det dom gjort. I inte mindre än 2½ år har dom rest. Och när man kikar in i deras blogg ser man att dom rest långt och mycket. Till flera kända turistmål, både på denna sidan Atlanten och den andra. Men inte med flyg inte. Inte på kryssning heller för den delen. Utan det dom gjort är seglat! Jag blir så fantastiskt imponerad och inspirerad. Tänk att bara bestämma sig för att göra det där man går och tänker på. Och ge sig iväg. Och leva mitt i allt som bara händer så där som man så gärna vill.
KRaMaR FRåN MiG

2 Comments

  1. Det var häftigt att läsa om! Roligt med folk som gör vad som dom längtar efter. Seglar, eller öppnar världens gulligaste barnbutik. Man blir inspirerad!

    Kramar
    Anncha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *