Förgrymmade onge!

Har varit på en liten tur till Astrid Lidgrens värld med småflickorna kusiner och vänner. Storasyster blev bergtagen av vildvittror eller rumpenissar eller nåt och försvann vid ingången till Mattisborgen. I mer än en halvtimma stod mamman ut innan jag gråtande fick hjälp. Tänkte onda tankar om farligt folk som lurar i nöjesparkens mörkaste hörn i väntan på oskyldiga små barn på vift på egen hand. Hon lät sig till slut bli upphittad efter ytterliggare en evighet efter det att hon varit hos Pippi Långstrump och lekt ett tag. Förgrymmade unge säger mammagumman och fladdret i bröstet sitter kvar än två dagar efter det hände.

KRaMaR FRåN MiG

Astrid Lindgrens Värld – ”Ronja” – VFX breakdown from Bobby on Vimeo.

1 Comment

  1. fy så orolig du måste varit ,hoppas dan slutade med god tårta eller nåt,kram till alla <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *