Lördagsimprovisation

Målet med dagen var att inte vara hemma och städa. Det lyckades rätt bra. Vi började dagen på Torekällberget. Efter det så styrde vi kosan ut till Järnaland för lyxlunch och himmelskt fika på Åsgatan 2. Så en liten tur till Nibble handelsträdgård för inköp av blomman på bilden och en dos ekologisk glass. Hämta pappagubben och så badtur med huggorm i vattnet och ackompnjerad av åska. Sen så började det regna och då åkte vi hem i alla fall. Till slut! Men snipp snapp så var dagen också nästan slut!

2 Comments

  1. Åh nej..huggrom i vattnet låter som en ren skräckupplevelse..i alla fall för mig…men ändå en mysig dag..med många bra stopp verkar det som. Å man kommer sällan tomhänt från en plantskola! :)
    Kram vännen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *