Visst kan Malva cykla

Jag letade mig igenom hela cyberspace och halva stockholms södra förorter för att hitta en jåsa springcykel till Malvas födelsedag. Och hon bara älskar den. Cyklar nästan lika vilt som Lotta på Bråkmakargatan fast hon bara är tre vår lilla vilding. Vattkoppor hade hon visst också när fotot togs.

KRaMaR FRåN MiG

2 Comments

  1. springcyklar verkar va skitbra! mycket bättre än cyklar med stödhjul! vi har en del barn som har springcyklar på förskolan och deras balans är verkligen superbra nu! ha en skön sommar, kram helena

  2. Det var det jag hört. Provade med Liv när hon var liten men det gick inte alls. Malva däremot springcyklar som ett jehu. En skön sommar till dig med, Helena. Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *