Grattis kära Hasse!

En av mitt livs stora hemliga kärlekar fyller år idag. 80 år blir han. Googlar man runt går det att läsa att det inte är något han ser fram emot. En grinig gubbe som går runt och gnäller är vad han säger att han är. En fin gammal gubbe som hängt med hela mitt liv. När jag var liten var han överallt. På TV och film. På radio och raspiga LP-skivor med historisk humor. Sen gjorde han en del djupsinnigare saker. Och sen så hade jag faktiskt turen att få jobba med honom en gång när jag var lite äldre men fortfarande ung. Jag tror aldrig jag berättade om mina känslor. Men Hasse var en så fin och känslig man som verkligen såg rakt igenom och brydde sig och frågade hur det var och sånt där som bra vuxna skall göra. Fast lite grinig var han redan då kan jag berätta. Fast på ett bra sätt. Sen gick livet vidare. Jag fick egna barn. Dom växte upp och lyssnade på Hasses sköna humor på CD. Såg alla filmerna och skrattade och grät med Idoiten. På nåt sätt påminner du mig om min pappa som inte finns mer kära Hasse. Jag ville bara säga det och önska dig en alldeles lagom födelsedag! Jag hoppas att du hinner sätta dig ner ett litet tag och lyssna i vinden. För då kommer du höra ett fyrfaldigt Hurra från en numera medelålders mammagumma som fortfarande är lite så där lagom hemligt kär i dig! Fast så värst hemligt är det väl inte längre då. Men i alla fall….
KRaMaR FRåN MiG

4 Comments

  1. pure love ,kärlek tar aldrig fel..så fint skrivet till så fin levande verklig människa…som du Anna….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *