Blomsterspira


Mina fina pelargonsticklingar har blivit till en pelargondjungel. I alla fönster och på alla bord står det minst en pelargon. Jag vågar inte ställa ut dom än. Är rädd för nattkyla och allt för skarp sol. Inte har jag tuktat dom ordentligt heller. Framför allt inte Mårbackan som får så långa rangliga stjälkar. Men jag tycker det är fint och drar istället ihop dom med mina vackra blomsterspiror från favoritTina Hellman.
KRaMaR FRåN MiG!

2 Comments

  1. Tack snälla! Tänkte just säga det samma till dig. Har varit och kikat på allt fint till er nya familjemedlem. Det är så mycket kärlek i det. Annars har jag samma gamla skruttliv som alla andra. I bloggen samlar jag på det fina. Och det är gott. Kram anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *