Mammagumman tipsar!

En rolig sak med att ha butik är alla dessa fina människor som kommer in och vill dela med sig av vad de gör. Med en affisch på vår anslagstavla till exempel. Så bra. Då fick jag veta att det finns något som heter Tokbrodöserna och att de skall ha utställning den 28-29 maj. Den utställningen ska jag verkligen försöka gå och titta på. Och jag tycker det är så fint att jag tar och delar detta vidare. Gå och se!

KRaMaR FRåN MiG

5 Comments

  1. Åh, det måste varit Hanna som var där. :-)

    Vi hade väldigt trevligt i butiken i lördags!

  2. ja följer gärna med skulle vara jättekul å ses så och se de broderiernaå dig å alla å allt å så…säg om ni vill ha sällskap

  3. jösses vilka fina ugglor! då lär ju resten också var väl värt ett besök! kram! och tack för tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *