Samling vid kakburken


Stora storebror som fortsatt bor hemma fast han är vuxen har varit på resa till Paris. Med sig hem hade han presenter till familjen. Finfina grejor. Inte minst dessa macaroner som tydligen var från finaste bageriet i stan. På kvällen i stearinljusens sken drack vi te och åt våra små kakor av den stora världen. Så fint det var!

Posted using BlogPress from my iPhone

2 Comments

  1. Jag läste det här inlägget igår, och sen drömde jag om de här macaronerna inatt, kände smaken och allt. Underbart. Undrar om de var lika goda som i min dröm? :)

  2. Vad kul att du kikar in :) Vad gäller smaken kan jag säga att de smakade väldigt olika. Pistage smakade mandelkubb, kola som kladdkola, choklad som kladdkaka och den rosa smakade som den luktade – som toalettrengöring. Ha det fint! Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *