Alldeles strax tre år

Mitt lilla arga troll. Min lilla fina gumma. Min lilla tokiga unge. Arg som ett bi blir hon ibland. Slänger sig på golvet och skriker och gapar rakt ut. I nästa stund så börjar hon leka. Leker, leker och leker sina fantasilekar om än det ena än det andra. Hon diskar och fejar. Tvättar och stryker. Lagar mat och fixar och donar. Om man undrar vart pepparkaksformarna från köket är får man leta där hon nyss lekt. Tvål tandkräm och annat som kan behövas. Snabbt och lätt ordnar hon fram det hon behöver. Pratar pratar och pratar. Med sig själv och sina hemliga kompisar. Och så byter hon kläder. Så ofta hon kan. Av med allt och på med nytt. Alldeles snart blir hon tre år. Min lilla blomma.
KRaMaR FRåN MiG

2 Comments

  1. Vad fint skrivet! Tänk vad roligt för henne att läsa det när hon är äldre. Och när hon är vuxen! Vilken skatt att med såna texter! Kram!

  2. Tack Lotta. Bloggen följer en viktig tid i mitt liv. Började strax efter det att Malva var född och jag fick veta att pappa var sjuk. Glädje och sorg. Liv, sjukdom och död hand i hand. Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *