Trädgårdsöndag


Inte mindre än tre varmbänkar har vi i år. En riktigt stor täckt med sex gamla fönster som kom med huset. Den blir vår köksträdgård vid sidan om potatislandet. En alldeles ny och öppen. I den har jag satt lök och sått sockerärtor i idag. Så en gammal trotjänare som i år är till bredden fylld med gräslök. Och så alla mina pelargosticklingar som växer och frodas. Väntar på att få flytta ut sen när värmen kommer för att stanna.

2 Comments

  1. Åh så härligt med allt som gror och knoppas! :)

    Och det där med fönsterrutorna såg ju smart ut måste jag säga! Har ju en och annan ståendes här hemma…

  2. Enkelt billigt och snyggt, speciellt om man fick fönstren på köpet. Våra är säkert hundra år gamla och håller hundra år till med lite underhåll. Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *