Lovely knit

Tänk alla dessa viktiga beslut man måste ta i livet. Som vilken vårjacka man skall ha till exempel. Eftersom jag är så himla kräsen och har så väldigt svårt att bestämma mig finns två val. Antingen jag köper något helt impulsivt och det blir oftast det minst dåliga jag hittar i närmaste butik. Eller så tar jag något ur skåpet som känns vant, tryggt och skönt. Och vips så blir höstens Lovely knit som värmt mig hela vintern vårens nya sköna snygga lagom varma jacka. Helt perfekt och även faktiskt lite klimatsmart. Smart!

KRaMaR FRåN MiG

2 Comments

  1. Hej hej! Tack för kommentar! och nej, det beror nog inte på Vida. Jag är väldigt lycklig på alla sätt nu..bara problem med sömnen, och det har jag haft till och från hela livet. Bara något som är så för en del, har jag fått mig sagt av de doktorer jag pratat med, så det är bara att anpassa sig..! Får se hur
    det går..! Fint här.
    Kram Lycke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *