Vårsolen

Vårsolen gör att jag städar och fejar. Ljuset gör att fönster kräver att bli putsade. Solen som letar sig in genom det putsade fönstren gör att det skit i hörnen som varit dolt i vinterdunklet tittar fram och kräver att bli bortstädat. Så jag städar och städar och putsar och fejar. Och det blir så fint. Så ljust. Så skönt!
KRaMaR FRåN MiG!

2 Comments

  1. Tack Anna för din kommentar i min blogg. Jag blev verkligen glad. Och varm.

    Härligt med vårstädat och så måste jag säga att du har fantastiska färger hemma hos dig. Visa gärna mer!

  2. Ha ha, ja du – jag har haft exakt samma erfarenhet från vårsolen! Plötsligt känns hela huset jättedammmigt?! Borde ta itu med lite fönstertvätt känner jag…(fast idag känns det rent och städat igen, för idag är det mulet ute! *ler*)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *