Men se där!

Denna lilla dam har sysselsatt mig sen långt innan jul. Hon är en sån där liten pärla som hela tiden varit så söt och så fin att det varit en glädje att får sitta här och umgås med henne. Desto roligare att få göra lite älsklingskläder när hon väl var färdig. Tunika i japanskt bomullstyg från syfestivalen. Banden till knäppningen bak och dekoration på fickan är från Sätergläntan. Prickiga puffbyxor och trosor i trikå med gammaldags underklädesknapp fram. Långt ljust hår i ull. Hemvirkad mössa i ekologiskt garn vid namn Smilla. Hm. Smilla. Kanske hon skall heta Smilla?
KRaMaR FRåN MiG

4 Comments

  1. Mycket välgjort, så fina kläder.
    Visst får man en särskild kännsla för de dockor man gör, lite svårt att ge bort till vänner och bekanta somm ju gärna vill ha.

  2. Tack! Jag ger inte ens bort dom. Jag säljer dom. Men det tycker jag går bara bra det med. Det är kul att få dela med sig av något fint i världen. Ha en skön vårvinterdag! Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *