Hm…

Jag trodde inte riktigt på det men nu är jag lite såld. Som ni kanske förstår av bilderna har ett smart fån gjort entre i mitt liv. Jag var lite i valet och kvalet om den skulle få en egen kudde i sängen mellan mig och pappagubben men så blev det inte. För en gammal amatörfotograf från den analoga tidsåldern är det en fröjd att få leka med det som den digitala revolutionen har att erbjuda. Riktigt skoj! Så äntligen solsken. Alldeles lagom till stora barnens pulkautflykt. Och så lite av Majsans dagliga hallonsmoothie till det. Lite bråttom blev det visst men med en sån start på dagen kan inte hjärtat annat än le!
KRaMaR FRåN MiG

4 Comments

  1. Hej Monika. Tipsa mig GÄRNA om roliga appar. Det finns så mycket att det är svårt att veta var man ska börja. Förutom fotoappen som jag använt här då. Kram Anna

  2. Snajdigt värre med ny teknisk leksak! Måste ju säga att de tar riktigt bra bilder de där ajfånerna!

    …men du, visst kan den väl få en lite väska iaf? Elin (nalochtrad.blogspot.com) vet jag sydde ett eller flera fina fodral till sin, men yllebroderier och fluffig kant och sånt.

  3. Hihihihi! Stod precis och tänkte på att den behöver en liten sovsäck. Inte minst så att jag kan få med mig bla usb-kabeln när jag är ute och rör på mig. Ska kolla länken. Ha en fin fredag! Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *