Tacksamhet

Jag vet inte riktigt vad det är. Men en sån där liten lycka pirrar i maggropen. Det var en sån skön mjuk värme i solen i morse. Sen har jag sytt på en fin docka hela dagen. Och så kommer det såna där sköna kunder som säger så där snälla goa saker att hela hjärtat smälter till den mjukaste smörboll.
Men jag har har några vänner som har det riktigt tufft. Kära ni. Jag vet och jag förstår. Även om jag inte vare sig vet eller förstår helt fullt ut. Men jag anar hur ni har det. Det gör att jag förstår hur bra jag har det. Mina tankar finns hos er.
Jag är så tacksam för det jag har.

KRaMaR FRåN MiG

2 Comments

  1. Jag sydde en sån där halslinning som det alltid skulle vara på dramat på dockans klänning. När jag syr sånt tänker jag alltid på dig. Att du var så snäll emot lilla mig när jag dök upp där i ateljen. Du förde den fina traditionen att vara snäll vidare. Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *