Växer

Det växer här hemma. Alla barnen växer så det knakar. Inte minst när man har ledigt. Verkar det som. Fast hela hösten har dom växt med. Lilla storasyster började i förskoleklass i höstas. Hon har helt klart gått in i en ny fas i livet. Skolflicka har hon blivit. Fast en lite besviken skolflicka. För att det inte var skola på riktigt. Läsa kan hon. Skriva kan hon. Allt kan hon. Nu börjar ny termin i morgon. Hela lovet har hon varit hemma och vilat upp sig. Håller tummarna för att vårterminen blir mer vad hon önskar. Lillasyster kan allt hon med. I smyg förstås. När ingen ser på. I julklapp fick dom var sitt skrivbord. Med plats för det som behövs till stor och liten.
KRaMaR FRåN MiG

1 Comment

  1. ååhhhhh så helt underbart …jag gillar väskorna 😉 så söta….
    hoppas skolan blir lite roligare och spännande verkligen …kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *