Det här med energi och jordens resurser…

Nu har jag varit ledig från butiksarbetet i stort sett sedan dan före dopparedan. Inte så att jag inte tycker om att jobba i butiken. Tvärtom. Jag älskar det. Men det är ändå tio till arton alla veckans dagar. Och mörkt som en säck hela hösten när jag kom hem. Flickorna här hemma har längtat efter mamman sin. Så jag tog mig lite ledigt över jul och nyår. Har varit hemma. Frukost, lunch och middag. Leka. Vila. Pyssla. Tvätta. Städa. Sånt jag har svårt att hinna i vardagen och lite till. Och det ger ju sån energi. Sån är jag. Jag samlar energi när jag är här hemma och pysslar på. Så det blev lite nymålat. Lite nypysslat. Lite ommöblerat. Och hux flux så sätter jag en bulldeg. Tänk va!

KRaMaR FRåN MiG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *