Kul tur!

Har varit till storstan och tittat på jullovsopera med Liv. Hon tyckte det var lite långsamt så där som man tycker när man är barn och det är mörkt och varmt och klassisk musik och kärlekspar som dansar pas-de-deux och sånt där. Men det är fint att komma iväg med mellansyster i kläm. Att få lite tid på tu man hand. Även om den var långsam ibland. Jag inser att föreställningen vi såg är rena schlagerslaget i genren. Nästan så att man satt och trallade med där i mörkret på lilla sammetsstolen. En alldeles utmärkt start på nya året!

KRaMaR FRåN MiG

3 Comments

  1. Skoj! Fast jag skulle nog inte ta med barn på just Nötknäpparen. Den är rätt långrandig.

    Jag minns att jag såg en balett som hette Skogsflickan när jag var liten. Den var spännande! :-)

    Synds att Mats Eks baletter inte dansas så mycket längre. De är mer fartfyllda och intressanta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *