God nyårsafton

Jag är egentligen inte mycket för att fira nya år. Åren de kommer och går. Med glädje och sorg och allt som hör livet till. Men jag skall erkänna att det ändå känns lite skönt att vända blad just i år. Jag lämnar 2010 med sina sorger och bedrövelser bakom mig. Fylld av framtidstro och förtröstan spänner jag ögonen i horisonten och väntar ivrigt på allt det nya jag hoppas skall komma. Men innan dess tänker jag ha en God nyårsafton. Och det önskar jag er som kikar in här med. En god nyårsafton och ett fint 2011 med kärlek och glädje.
KRaM TiLL eR aLLa!

6 Comments

  1. Nu kör vi igång det här året! Jag har 365 dagar på mig att besöka KoKoBello till exempel :) Och Skillebyholm, det blir roligt.

  2. Ja jag håller med dig…just idag är det ingen bra dag för mig..känner mig lite ledsen och vemodig..men det får vara så..kramar dig hårt och önskar oss alla det bästa året!

  3. Tack för alla nyårshälsningar! Än så länge tycker jag att det artar sig bra, det här nya året. Kram och tack det samma till er alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *