Skickar vidare…

Elisabeth har utmanat mig. Brukar ducka eller slingra mig undan sånt men eftersom hon är mig särskilt kär så gör jag ett försök och skickar sedan utmaningen vidare till fyra bloggare som jag gillar: Solveig, Johanna. Lotta och A-K.

4 tv-program: men det var inte lätt, jag surfar hellre än tittar på TV men nyheterna brukar jag se, agenda om lillasyster är med, danska polisserien Brottet försöker jag hänga med i och kanske någon dokumentär om något jag inte visste om sedan tidigare

4 saker jag gjort idag: gått med Malva till dagis, glömt växelkassan hemma, fotat med fel kamera och inte kunnat använda bilden, tänkt mycket på en alldeles speciell vän som hade kalas igår

4 saker jag längtar efter: ljus, själslig ro, en riktigt god kopp kaffe, några personer som inte finns bland oss jordliga längre

4 grejer på önskelistan: nu blir jag materiell eftersom det är allmänt känt att det enda jag önskar är fred på jorden och ro i själen så det får bli en fräsig symaskin, en kakelugn, en miljöbil och en vedeldad bastu.

4 things I hate: att möta människor som är oempatiska, arga och otrevliga, har stora egon och är snåla.

KRaMaR FRåN MiG

6 Comments

  1. Sorry, det är som med kedjebrev, man vill vara solidarisk med sina kompisar, men skulle egentligen hellre skriva egna 😉 Tack för dina avslöjanden i alla fall! Alla utom jag har ju sett Brottet, det är en sån uppenbar lucka i min nutidsorientering. Och en kakelugn skulle inte jag heller tacka nej till. Fin bild!

    Kram.

  2. Haha… det var en rolig utmaning! Och roligt att läsa om dig! Vet du vad jag tänker när jag läser? Värme och intellekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *