Jag vet inte vad jag skall säga

Jag har varit med om en sån där sak som man inte trodde kunde hända. En hemsk, obehaglig, skrämmande sak. En sån där sak som skakar om. På riktigt. Jag väljer att inse att det skett. Jag tror inte att det får några vidare konsekvenser för mig. Men jag är skakad. Och även lätt störd.

Bilderna föreställer finfina massagegrejor från Japan. Säljs i butiken och kommer i webshopen inom kort.

KRaMaR FRåN MiG

7 Comments

  1. ush låter inget bra hur mår du jag finns här dygnet om Anna,håll dig varm
    kramar massa kramar kan jag göra nåt?
    eva h

  2. Men finaste, finaste Anna!
    Skickar massor av varma tankar och kramar. Ta hand om dig och hoppas att du har de dina omkring dig så de kan ta hand om dig… att du kan få ett hölje av nära och kära.
    kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *