Om en liten vecka …

Förberedelser pågår för fullt för höstens härligaste händelse. Höstmarknaden på Skillebyholm utanför Järna. Nästa söndag den 12 september kl. 10.00-16.00 är marknaden öppen. Vi kommer vara där. En massa olika andra roliga försäljare av bl.a. biodynamiska produkter, bröd, honung, keramik, bruksföremål, smide, smycken, blommor, barnkläder, yllekläder, korgar, hantverk, leksaker och mycket mer. Dockteater. Häst och vagn. Det smaskigaste ekologiska fikat och godaste maten. Skillebyholm serverar sin egen biodynamiska lunchbuffé, kaffe, te & kakor och gårdsbutiken är öppen hela dagen.
Väl mött!
KRaMaR FRåN MiG

4 Comments

  1. Vi kanske helt enkelt skulle fira pojkens 2-årsdag där istället för hemma. Vår förenings festlokal är nämligen fullbokad. :-p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *